HTML

Hálapénz 1 x 1

Üdvözöllek! A kezelőorvosod vagyok - te pedig nagy bajban vagy. Foglalj helyet és hallgass meg néhány jótanácsot, mielőtt a háládat kifejezed!

Friss topikok

Archívum

Te nagyon beteg vagy...

2010.05.16. 09:24 halapenz1x1.blog.hu

Ürülgetünk, ürülgetünk?..

Címkék: hálapénz

 

Na, hogy vagyunk, hogy vagyunk?!.. Kakilgatunk-pisilgetünk?.. Jön abból a csőből egyáltalán még valami? Hát lázaskodunk-e még?...

Sóhajt. Még. Még. Még. Oldalára fordul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nocsak, nocsak!!.. a kötszerünket meg két napja nem is cserélgetjük?! Hát fekszünk itt a csúnya véres dolgokban és csodálkozunk, ha lázaskodunk?!.. És mos-da-ni sem akaródzunk?!.. Hát gyógyulni ki fog helyettünk?!..

Hogy egy ilyen picurka kis sebecskével már fel sem kelegetünk?!... A nővérkére kennénk, akinek így is ezer a dolga, és annak se jut a végére?!..   A munkáját nem becsülik, azt csodálkoznak, ha ked-vet-len?!..

Hát tegyünk magunk is már valamit!.. Ne csak várjuk, hogy a sült galamb iderepüljön tisztába tenni, nemdebár?!...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://halapenz1x1.blog.hu/api/trackback/id/tr932006580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása